Pore- ja erikoisaltaat

 

Valmistamme porealtaita maa- ja laivakoteisiin. Tuotteemme ovat turvallisia, laadukkaita ja suunniteltu kestämään julkisten tilojen kovaa käyttöä.

Altaiden muotoa voidaan muokata ja esimerkiksi sisääntulojen määrää voidaan tarvittaessa lisätä. Väri voidaan valita esim. RAL Classic- värikartan sävyistä. Tarvittaessa altaan saa myös monivärisenä. Kaikkiin malleihin on mahdollista lisätä erilaisia varusteita, kuten RGB-led-valaistus ja infrapunakytkin poreiden ohjaukseen.

Porealtaat tilaustyönä

Meillä on kolme asiakkaiden tarpeiden mukaan muokattavissa olevaa pyöreää poreallasmallia 8-18 henkilölle. Lisäksi mallistoomme kuuluu muita poreallasmalleja sekä Thalasso- terapia-allas että kylmävesiallas. Altaat ovat ensisijaisesti suunniteltu julkiseen käyttöön.

Altaiden rakenteena on lasikuituvahvisteinen lujitemuovi, jonka pintamateriaalina on laadukas gelcoat-pinta. Tarvittaessa voidaan altaan ulkoreunus (vedenpinnan yläpuolinen osa) pinnoittaa uudelleen, esimerkiksi laatoittaa mosaiikkilaatoilla.

Kysy rohkeasti myös muita tuotteita tarpeesi ja käyttökohteesi mukaan. Edustamme laadukkaita Euroopassa valmistettuja akryylipintaisia porealtaita pienempiin kohteisiin sekä kuluttajille, että julkiseen käyttöön.

Erikoisaltaat ja kustomointi

Kaikki poreallasmallimme ovat kustomoitavissa. Altaan muotoa voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Altaisiin voidaan myös lisätä muita ratkaisuja, kuten useammat askelmat.

Tarvittaessa voimme suunnitella täysin uniikin, asiakkaan tarpeisiin sopivan pore- tai erikoisaltaan. Projektin käynnistämiseksi tarvitsemme vain alustavan luonnospiirustuksen/hahmotelman.

Terapia-altaat on suunniteltu ensisijaisesti yhteisöjen ja instituutioiden terapiakäyttöön, esimerkiksi kuntoutuslaitoksiin. Altaat valmistetaan mittatilauksesta ja varustetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.
Monitoimialtaat ja erikoisaltaat suunnitellaan terapia-altaiden tavoin yleensä mittatilauksesta ja varustellaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Altaiden toimitus

Pienimmät perusmallimme (Queen 2900 ja Caribbean 3500) voidaan tarvittaessa toimittaa 2- osassa kuljetuksen helpottamiseksi.

Isoin perusmallimme (Ocean 4400), sekä terapia- ja muut kustomoidut altaat toimitetaan aina vähintään kahdessa osassa.

Altaiden toimittaminen osissa helpottaa kuljetusta ja asennusta paikalleen. Osien yhteen liittäminen on tehtaalla tehdyn esikohdistuksen ansiosta helppoa.

Autamme tarvittaessa myös asentamisessa.

Miksi valita Pointmanin poreallas?

  • Tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita
  • Tuotteet on suunniteltu kestämään julkisten tilojen kovaa käyttöastetta
  • Ergonomisesti suunniteltu muotoilu istuinosassa
  • Energiatehokas design
  • Altaat voidaan kustomoida tarvittaessa
  • Kestävä rakenne ja hyvä huollettavuus

Kiinnostuitko porealtaistamme?