TylöHelo

Pointman Oy on laadukkaiden TylöHelo-saunatuotteiden jälleenmyyjä. Monipuolisessa valikoimassamme ovat esimerkiksi höyrysaunat, infrapunasaunat, sekä perinteiset kiuassaunat.

Toimitamme myös kompaktit, helposti saneerauskohteisiinkin asennettavat höyryhuonekokonaisuudet, jotka ovat nopea asentaa jopa muutamassa päivässä .

TylöHelo

Pointman ja TylöHelo

Pointman Oy on ollut Tylö- tuotteiden maahantuoja ja yksinoikeudellinen jälleenmyyjä Suomessa vuosina 1991-2017. Toimitamme tuoteratkaisuja ja kokonaisuuksia niin yksityisille asiakkaille kuin myös yritysasiakkaille ja julkisiin kohteisiin.

2018 olemme saaneet valikoimaamme myös Helon tuotteet. Nyt pystymme pitkällä kokemuksellamme tarjoamaan entistä paremman valikoiman huippulaadukkaita saunatuotteita. Näistä muodostuu tuotekokonaisuus, jotka palvelevat vaativankin projektin tarpeita, niin maalla kuin merellä.

Jatkossa tuomme tarjolle entistäkin laajemman tuoteperheen ja parasta ammattitaitoista asiakaspalvelua.

Tylohelo sauna
TylöHelo saunat

Historia & tulevaisuus

Yritys on ollut pitkään  pitkään kaksi erillistä yritystä, Tylö Ruotsista ja Helo Suomesta, mutta nyt he ovat  TylöHelo.

Tylön perustaja, Sven-Olof Janson, oli sähköasentaja. Vuonna 1951 hän otti vastaan paikallisen liikemiehen haasteen rakentaa halvempi mutta parempi sauna. Herra Janson ilmeisesti onnistui tehtävässään.

Helo perustettiin vuonna 1919 Karjalan Sähkö Oy -nimisenä Viipurissa, ja yrityksen ensimmäinen sähköinen saunakiuas otettiin käyttöön vuonna 1949. 1960-luvulla yhtiö nimettiin uudelleen Helo Tehtaiksi, ja se on sijainnut nykyisellä paikallaan Hangossa siitä lähtien.

TylöHelo haluaa olla maailman suosituin premium- saunatuotteiden vaihtoehto. Tylö haluaa tuottaa sekä yksityis-, että yritysasiakkailleen parasta mahdollista tietoa, palvelua ja ratkaisuja sauna- ja höyrykylpyjen osalta. Tämä toteutetaan jatkuvalla innovatiivisella toiminnalla, estetiikalla ja laadulla.

Kiinnostuitko TylöHelo-tuotteista?