TylöHelo

Pointman Oy on laadukkaiden TylöHelo-saunatuotteiden jälleenmyyjä. Monipuolisessa valikoimassamme ovat esimerkiksi höyrysaunat, infrapunasaunat, sekä perinteiset kiuassaunat.

Pointman ja TylöHelo

TylöHelo on maailman johtava sauna- ja höyryvalmistaja. Yritys on ollut pitkään kaksi erillistä yritystä, Tylö Ruotsista ja Helo Suomesta, mutta vuonna 2017 ne yhdistyivät TylöHeloksi.

Kauttamme on saatavilla Tylön, Helon sekä Kastorin tuotteita ja varaosia. Toimitamme tuoteratkaisuja ja kokonaisuuksia laivateollisuuteen, kuntosaleille, kylpylöihin sekä muihin julkisiin kohteisiin. TylöHelon kompaktit, helposti  asennettavat tuotteet sopivat myös saneerauskohteisiin. 

TylöHelo moderni sauna

Tylö, Helo ja Kastor

Tylö valmistaa kaikki kiukaat, saunahuoneet, ohjauskeskukset ja höyrystimet itse. Ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja tyylikkäitä, ja niiden ympäristövaikutukset ovat pieniä. Tylö-kiukaissa yhdistyvät tyyli, toiminnallisuus ja korkea laatu, mikä takaa niille pitkän käyttöiän.

Helo-kiukaat tarjoavat pehmeän ja miedon löylyn, jota voidaan tehostaa saunatuoksuilla tai suolakivillä. Laadukkaita Helo-kiukaita on valmistettu Suomessa jo yli 100 vuoden ajan.

Kastorin puulämmitteiset kiukaat ovat kuuluisia ensiluokkaisesta laadustaan. Kastor Oy perustettiin talvella 1916, ja se on Suomen vanhin sauna-alan tuotemerkki. Puulämmitteisten Kastor-kiukaiden suunnittelu on hyvin laadukasta niin rakenteiden kuin käyttöominaisuuksien suhteen.

Kiinnostuitko TylöHelo-tuotteista?